Musiques Traditionelles d’Ukraine: Vol. 1, 2 (1993)
|
|
дядя_Миша | Дата: Понедельник, 12.09.2011, 00:24 | Сообщение # 1 |
Генералиссимус
Статус: Offline
|
Musiques Traditionelles d’Ukraine: Vol. 1 Steppe, Carpathes, Podolie Occidentale, Boïkivchtchéna Auvidis/Silex, 1993
Пісні: А. Степ 01. Понад садом - жіночий хор колгоспу "Прогрес", Нова Прага, Олександрівський р-н, Кіровоградська обл. 02. Із-за гори дощик - жіночий хор колгоспу "Прогрес", Нова Прага, Олександрівський р-н, Кіровоградська обл. 03. Чорноморець, мамінька - жіночий хор колгоспу "Прогрес", Нова Прага, Олександрівський р-н, Кіровоградська обл. 04. Я в середу родилася - жіночий хор колгоспу "Прогрес", Нова Прага, Олександрівський р-н, Кіровоградська обл. 05. Зайди, зайди місяченьку - Федюха Микола Андрійович 06. Ой, були ми в церкві - жіночий квартет з села Кам'яноватка, Новомиргородський р-н, Кіровоградська обл. 07. Ти свекруха - жіночий квартет з села Кам'яноватка, Новомиргородський р-н, Кіровоградська обл. 08. Ой, у полі озеречко - жіночий хор колгоспу "Прогрес", Нова Прага, Олександрівський р-н, Кіровоградська обл. 09. Мати, мати, та й наїхали хлопці - жіночий хор колгоспу "Прогрес", Нова Прага, Олександрівський р-н, Кіровоградська обл. 10. Калина малина - хор "Гілка" 11. Ану, ану, дівки - хор "Гілка" 12. Ой, з-за гори, гори - хор "Гілка" 13. Наша мати на базарі була - хор "Гілка" 14. Ой чиє ж то жито? - Ганна Жора
Б. Карпати 15. Гуцулка. Гуцульське весільне награвання - сім'я Тафійчуки з села Верхній Ясенів, Верховинський р-н, Івано-Франківська обл. 16. Гуцульське святкове награвання - сім'я Тафійчуки з села Верхній Ясенів, Верховинський р-н, Івано-Франківська обл. 17. Гуцульське святкове награвання - сім'я Тафійчуки з села Верхній Ясенів, Верховинський р-н, Івано-Франківська обл. 18. Награвання на прихід колядників. Святий Миколай - сім'я Тафійчуки з села Верхній Ясенів, Верховинський р-н, Івано-Франківська обл. 19. Весільне награвання - сім'я Тафійчуки з села Верхній Ясенів, Верховинський р-н, Івано-Франківська обл. 20. Весільне награвання - сім'я Тафійчуки з села Верхній Ясенів, Верховинський р-н, Івано-Франківська обл. 21. Гуцульський танок - сім'я Тафійчуки з села Верхній Ясенів, Верховинський р-н, Івано-Франківська обл. 22. Похоронна. Гуцульський танок - сім'я Тафійчуки з села Верхній Ясенів, Верховинський р-н, Івано-Франківська обл. 23. Ой, зацвіли фіялочки. Весільна - ансамбль дримбістів з села Верхній Ясенів, Верховинський р-н, Івано-Франківська обл. 24. Гуцульське награвання - ансамбль дримбістів з села Верхній Ясенів, Верховинський р-н, Івано-Франківська обл. 25. Як си жениш, легінику. Весільна - ансамбль дримбістів з села Верхній Ясенів, Верховинський р-н, Івано-Франківська обл. 26. Не співає соловейко, не кує зозуля - Сорохан Тодося Андріївна з села Криворивня, Верховинський р-н, Івано-Франківська обл.
В.Західне поділля і Бойківщина 27. Швець (Козачок) - оркестра з села Новосілки, Заліщицький р-н, Тернопільська обл. 28. Молодим. Коломийка - ансамбль з села Либохори, р-н Турка, Львівська обл.
Тривалість: 01:12:00 Мова: українська
Скачать - 154 Мб / 320 kbps: http://files.mail.ru/774121D9E8F34BA1AFF4F737A4815AF3
Источник: http://shanson-e.tk/forum/showthread.php?t=32118
|
|
| |
дядя_Миша | Дата: Суббота, 31.08.2013, 02:20 | Сообщение # 2 |
Генералиссимус
Статус: Offline
|
Musiques Traditionnelles d’Ukraine Vol. 2
Традиційна музика України. Vol. 2 Полесье - Полтава - Киев
01 Ой з-за гори кам'яної орли вилітають - хор "Древо" 02 Ой сухий дубе... - хор "Древо" 03 Гопак (танець) - Михайло Бедюх 04 Полька та гопак (танець) - Михайло Бедюх, Микола Андрішченко, Сергій Передеря 05 Карапет (танець) - Михайло Бедюх, Сергій Передеря 06 Жила, була вдова сім год на Подолі - хор села Вербино 07 Про Бондарівну - Микола Будник 08 Ой зойди, зойди місяченько ясний - Олена Шевчук, Роман Єненко 09 Конець світа прийде, страшний суд наступить - Михайло Хай 10 Ой у полі по роллє походіли журавлі - Роман Єненко 11 Ой п'є чумак, п'є - Ірина Клименко, Сергій Ємельянеков 12 Ой зішла зоря вечоровая - Олесь "Смік" Санін 13 Коло річки, коло броду - хор "Древо" 14 Рано, рано да зійду на гору - хор "Древо" 15 Полька "Терниця" (танець) - Микола Клишун 16 Болить моя головонька - Марія Судинець, Марія Клишун, Микола Клишун, Петро Мінько 17 Ой дяде дяде на твойму дворі - Варвара Лось, Ліда Новик, Софія Новик, Павло Новик 18 Оддай мене маті, де хороше в хаті - Варвара Лось, Ліда Новик, Софія Новик 19 Лучина моя, березовая - Варвара Лось, Ліда Новик, Софія Новик, Павло Новик 20 І ой да щоб я знала де мій милий оре - хор села Вовчиці 21 Про Морозенка - Микола Будник 22 На смерть Шевченка - Василь Нечепа
Скачать - 142 Мб / 320 kbps: http://files.mail.ru/C1525B9FF259436793FE66A8D7BAF9B8
|
|
| |
|
Меню сайта
Календарь
Block content
|